Menu Sluiten

Ontmosser Voor Natuursteen

VLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Alles voor de Professionele schoonmaak

EVLO bvba werd in 1991 opgericht en is na meer dan 25 jaar doorgegroeid tot een vaste waarde in de markt als  TOTAALLEVERANCIER in reinigingsuitrustingen voor industrie, kleinhandel én schoonmaakbedrijven.

Het totaalpakket van EVLO bestaat uit schoonmaakmaterialen, onderhoudsproducten en reinigingsmachines. Naast het eigen private label merk verdeelt EVLO volgende kwaliteitsmerken: SEALED AIR (Diversey), TASKI, UNGER, DEB, ETTORE, PURAQLEEN, KARCHER Professional, ICE, DUPLEX, CLEANFIX, LEWI, DIRKS, ALTREX, DREUMEX,VILEDA, NOTRAX, …

Voor EVLO zijn snelheid, kwaliteit en dienstverlening geen holle woorden.

Ons Assortiment:

Onze Producten:

Om u de vrijheid te geven om te winkelen waar en wanneer u maar wil, is onze webshop 24/7 geopend. Natuurlijk blijven wij steeds bereikbaar om bestellingen op te nemen via telefoon (03/825.20.03) of per fax (03/825.20.04) tijdens kantooruren.

01420040142004

Meer info

tags: Advies Ontmosser – Bedrijven Ontmosser – Desinfecterende Producten – Ontmosser – Ontmosser Kopen – 

Wenst u meer info over ontmosser voor natuursteen kijk dan vlug op https://www.evlo.com | Ontmosser Voor Natuursteen

Wat is een Ontmosser Voor Natuursteen?

Heb je ooit last gehad van die vervelende groene aanslag op je prachtige natuurstenen terras of pad? Het kan de uitstraling van je buitenruimte flink verpesten. Gelukkig bestaat er zoiets als een ontmosser speciaal voor natuursteen. Deze middelen zijn ontworpen om mos, algen en andere organische groei veilig en effectief te verwijderen zonder het natuursteen te beschadigen.

Hoe Kies Je de Juiste Ontmosser?

Voordat je zomaar een product koopt, is het belangrijk om te weten dat niet alle ontmosmiddelen geschikt zijn voor natuursteen. Natuursteen is namelijk een vrij poreus materiaal dat gemakkelijk kan worden beschadigd door agressieve chemicaliën. Zoek daarom naar een ontmosser die specifiek vermeldt dat hij veilig is voor gebruik op natuursteen. Deze producten zijn meestal milder en bevatten ingrediënten die het steen niet aantasten terwijl ze toch effectief zijn tegen mos.

Toepassing en Veiligheid

Het toepassen van een ontmosser is relatief eenvoudig, maar vereist wel wat voorbereiding en voorzichtigheid. Zorg ervoor dat je de instructies op de verpakking nauwkeurig volgt. Vaak is het nodig om het product te verdunnen met water en het vervolgens gelijkmatig over het besmette gebied te verspreiden. Gebruik een gieter of sproeier voor een gelijkmatige verspreiding. Laat het middel voldoende inwerken; soms tot enkele uren, afhankelijk van de ernst van de aanslag.

Het is ook belangrijk om persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen zoals handschoenen en eventueel een veiligheidsbril, vooral als je werkt met concentraten. Zorg er ook voor dat huisdieren en kinderen weg blijven van het behandelde gebied tot het volledig droog is.

Tenslotte, als je op zoek bent naar een betrouwbaar product, neem dan eens een kijkje op deze pagina. Hier vind je een selectie van ontmosmiddelen die veilig zijn voor natuursteen en die goede resultaten beloven.

Door de juiste ontmosser te kiezen en deze correct toe te passen, kun je jouw natuurstenen oppervlakken mooi en vrij van ongewenste groene aanslag houden. Dit helpt niet alleen om de esthetische waarde van je buitenruimte te behouden, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van het materiaal zelf. Bescherm jouw investering in natuursteen met de juiste zorg en onderhoud!


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Ontmosser voor natuursteen

!–StopPubText–>.